Obat Untuk Penyakit

FB_IMG_15404544119126548.jpg
Ngapunten be e wonten seng pun pengalaman.anak teman say,umur 2bulan ten sikil kengeng kados ngiten niku.kiro" nopo geh tombo seng paling manjur? matur nuwun sanget
 
Terakhir diedit:
gejalane podho ro anakq,tp anakku Flu Singapur.bok dibawa nang dokter anak,gek cepet ditangani.sakno iku bocahe,pasti perih,cenut- cenut.
 
Pengalaman aku,nak penyakit kulit bocah.Lebih bijak dibawa kedokter.Biar tau kena apa,pencegahan.n cara mengobatiny.jgn ngobati sendiri karna kulit anak sensitif.
 
Back
Atas.