Biaya Pajak 5 Tahun Dan Balik Nama

#3
Mngkat neng samsat, gwo ktp, bpkb, karo duit, kopi2 berkas,
Trs neng cek fisik, ngisi form, cek fsik, trs nunggu antri byar, trs byar, trus nunggu plat dadi, trs rampung, trs bali.
Ati2 uakeehh calo