Aturan Kebijakan BPJS

Jaman biyen ra ono BPJS,ra ono KIS. Wonge adem ayem.Ora do wedi dhuwe anak.malah anakke do akeh.kok saiki do wedi nak bayar lahiran.:(
 
Back
Atas.